Referenciák - Ügyfeleink és esettanulmányaink

Cégünk, a Yellow Cube: a Sunbelt Software, a Mailspect, az Exclaimer és a deep invent hazai képviselete, magyarországi tevékenysége során több jelentős partnerséget kötött a gazdaság legkülönfélébb szereplőivel és több ezer új, elégedett felhasználót szolgált ki. Tekintse meg referenciáinkat amelyből kiderül, hogy az egyes cégek és szervezetek szakembereivel szorosan együttműködve milyen megoldásokkal sikerült az informatikai rendszereket modernebbé, megbízhatóbbá és biztonságosabbá tennünk!

Kiemelt esettanulmány

A pénzügyi és számviteli szolgáltatásokat nyújtó Branko az MPP MX spamszűrő szolgáltatás mellett döntött: beruházás, telepítés és külön beállítások nélkül egy csapásra megoldódott a levelezésbiztonság problémája, a kulcsrakész szűrőszolgáltatás segítségével a rendszergazdák a karbantartás helyett a stratégiai feladatokkal foglalkozhatnak.

További referenciák

Magyarország és Kelet-Közép-Európa piacvezető logisztikai szolgáltatója, a Waberer's Holding is az egyedülállóan megbízható MPP Core spamszűrő mellett döntött. Az MPP használatával a napi 500.000 spam mennyisége megtizedelődött, és 10.000 jó levélre mindössze 1 téves azonosítás jut, ami az MPP megbízhatóságát 99,99% fölé helyezi. Az MPP a piacvezető Waberer's-hez méltóan az ügyfelekkel könnyebb és biztonságosabb kapcsolattartást eredményez.
Magyarország legnagyobb autós hirdetési honlapját üzemeltető vállalat levelezésének 92%-a volt spam, amikor az informatikusok a piacon elérhető számos levélszűrő megoldást tesztelve az MPP Core spamszűrő rendszer mellett döntöttek. Az MPP meggyőzően bizonyított: a tesztidőszak alatt több mint 100.000 spamből egyetlen egyet sem engedett át.
Az ügyfelekre fordítható idő növekedését és a felesleges hálózati terhelés megszünését várja az IBUSZ Utazási Irodák Kft az MPP Core vállalati spamszűrő bevezetésétől. Az új biztonsági megoldás a cég 350 postafiókjának nyújt védelmet.
A CitroMail.hu 2004-ben indult, és nagyon rövid idő alatt Magyarország egyik legnagyobb felhasználószámú ingyenes levelezőrendszerévé vált. A hatalmas felhasználó számmal járó óriási spam mennyiség jelentős problémát okozott a korábban használt nyílt forráskódú megoldásoknak, ezért az informatikusok egy nagyságrendekkel gyorsabb és pontosabb megoldás után néztek. A problémákra végül a nagyvállalati és internetszolgáltatói területeken többször bizonyított MPP Core hosszú távú, megbízható megoldást adott.
A webes alkalmazásokat fejlesztő VIP Solutions Kft. ingyenes levelezője már az Index gondozásában gyűjt egyre több felhasználót, hogy Magyarország egyik legnagyobb ingyenes levelező szolgáltatását biztosítsa. A felmerülő spam és vírus problémákra az MPP Core már évek óta megbízható választ tud adni, és naponta 1.5-2 millió spamtől kíméli meg a levelező rendszereket.
A FreeStart.hu levelezőrendszert az MPP védi
A FreeStart.hu portált az EuroWeb Zrt., az Invitel Zrt. leányvállalata üzemelteti, és több szolgáltatás mellett ingyenes postafiókot is biztosít felhasználói számára. Az első osztályú spamszűrést a FreeStart.hu rendszerében is az MPP Core biztosítja az összes postafiók számára.
A munkaerő közvetítéssel foglalkozó TESK számára elengedhetetlen a központi, helyben működő vállati levéltár hatékony megvalósítása és az elektronikus levelezés hosszú távú archiválása. A célra hardverbővítés nélkül bevezetett MailStore Server email archiváló rendszer a teljes vállalati levelezés mellett naponta több ezer pályázó adatait tárolja, és teszi pillanatok alatt előkereshetővé a cég összes munkatársa számára.
Ingyenes megoldások helyett a BCA tanácsadó vállalat a VIPRE Antivirus Premium vírusirtót és integrált védelmi rendszert választotta összes laptopja és munkaállomása védelmére. A VIPRE az észrevétlen védelem biztosítása mellett még a mobil internet számlát is csökkenti, valamint garantálja, hogy a munkatársaknak maximális mértékben ügyfeleikre koncentrálhassanak.
A Microsoft Exchange beépített szűrője helyet a VIPRE Email Security for Exchange védelmére váltott az Alba Volán Zrt. A korábban szerverleállást is okozó kéretlen-levél áradat megszűnt, a dolgozók fellélegezhettek: a VIPRE szűrési hatékonysága meghaladja a 99%-ot.
A Kispesti Önkormányzat 1100 számítógépének központilag felügyelt vírus- és kémprogram-védelmét a VIPRE Enterprise antivírus rendszer valósítja meg. A rendszergazdák együttes véleménye szerint a VIPRE Enterprise a felhasználók számára észrevétlenül, más megoldásokkal összehasonlítva sokkal hatékonyabban látja el a feladatát. A fejlett központi menedzsment nap mint nap értékes munkaórákat takarít meg, a kedvező licencárak pedig hozzájárulnak, hogy több pénz jusson az Önkormányzat közfeladatainak ellátására.
VIPRE védi az Év Reklámügynökségét
A VIPRE Enterprise vírus- és kémprogram-védelmi rendszer jelenti az ideális, központilag felügyelt végpontvédelmi megoldást az Év Reklámügynöksége díjat is begyűjtő ACG Reklámügynökség számára.
"A VIPRE Enterprise rengeteg károkozótól óvja meg hálózatunkat, és jól működik az összes számítógépünkön. Korszerű, könnyen kezelhető és nagyon hatékony. Egy jó vírusirtóhoz ennél több nem is kell!"
Horváth Krisztián, ACG Reklámügynökség
A VIPRE Enterprise antivírus és a VIPRE Email Security spamszűrő együtt gondoskodnak a veszprémi Polgármesteri Hivatal informatikai hálózatának védelméről. A VIPRE Enterprise a proaktív vírusvédelem mellett a különálló kémprogram eltávolítókat is kiváltja, míg a VIPRE Email Security többszintű szűrésével kompromisszumoktól mentes levelezésbiztonságot nyújt. A Sunbelt védelem hatékony központi felügyelete jelentősen megkönnyíti a rendszergazdák hétköznapi munkáját.
Mindegy, hogy egy cég milyen szektorban tevékenykedik, ha e-mailt használ előbb-utóbb a munkatársak postaiókjai biztosan megtelnek különböző órákat, tőzsdei részvényeket, gyógyszereket propagáló ismeretlen címről érkező elektronikus levelekkel. A spamek nem kímélték a salgótarjáni székhelyű patináns üveggyár levelezőszervereit sem, a cég ezért a VIPRE Email Security for Exchange egyedülálló védelmét választotta.
VIPRE Enterprise a könnyűipari rendszer védelmében
A MikroPakk sokáig kereste azt a vírus- és kémprogram-védelmi megoldást, ami tökéletesen együttműködik az ipari rendszerekkel úgy, hogy szinte egyáltalán nem terheli a számítógépeket. Végül a VIPRE Enterprise antivírus rendszer jelentette a kompromisszumoktól mentes, teljeskörű és maximálisan testreszabható védelmet, ami egyetlen villámgyors ágensben egyesíti a végpontvédelem (vírusok, kémprogramok, trójaiak, reklámprogramok, egyéb károkozók elleni védekezés) minden elemét.
A díjnyertes CounterSpy Enterprise kémprogram-eltávolítót választotta a kecskeméti székhelyű, magyaros étel-kiegészítő termékeiről ismert Univer Product Zrt. A cég a vállalati információk és a dolgozók személyes adatainak biztonságos védelme érdekében döntött amellett, hogy a Sunbelt Software termékével bővíti hálózatának védelmét.
A VIPRE Email Security tehermentesítette a kollégákat, ám igazi erőssége az, hogy ez idő alatt egyetlen jó levél, például a több száz címre kiküldött sajtóközlemények sem estek áldozatul.A Napi Gazdaság szerkesztői számára alapvető elektronikus levelezés rendszabályozott védelmét a VIPRE Email Security spamszűrő rendszer biztosítja.
VIPRE Email Security védi a Rádió 1 levelezését
A Rádió 1 színvonalas műsoraival vált népszerűvé, míg az aktív műsorszerkesztők alapvető kommunikációs eszköze az email lett. A létfontosságú elektronikus levelezést a Rádió 1 Rádióműsort Készítő és Közlő Kft.-nél is a VIPRE Email Security for Exchange spamszűrő és vírusvédelmi rendszer biztosítja.
A VIPRE Email Security spamszűrő és vírusvédelmi rendszer a Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala dolgozói és az Önkormányzat képviselő testülete számára biztosítja a levélszeméttől mentes, megbízható kommunikációt. Az alacsony erőforrás igényű VIPRE Email Security közvetlenül az Exchange kiszolgálóra telepítve végez spamszűrést, ami egyedülálló rugalmasságot biztosít a különböző osztályok eltérő szűrési beállításaihoz, és további hardver felügyelete nélkül alkalmazható.
A Magyarországi Református Egyház Zsinati Irodájának informatikusai számára elsődleges feladat az elektronikus levelezésének megbízható és problémamentes üzemeltetése. Az Exchange levelezőkiszolgálók évek óta megbízható alapot nyújtanak az elektronikus levelezésre, az elmúlt évek kéretlen levél áradata ellen pedig a VIPRE Email Security for Exchange spamszűrő nyújt megoldást.
Az MPP levelezésbiztonsági rendszer a Cloudmark Authority és a Commtouch RPD
valós idejű spamszűrő és vírusvédelmi keresőmotorokat is alkalmazza.
Cloudmark, a világ legnagyobb spamszűrő hálózata Commtouch RPD, valós idejű spamszűrés és vírusvédelem