MPP MX szolgáltatás - Domain spamszűrő, vírus- és adathalász-védelem

Az MPP MX spamszűrő szolgáltatás teljes domain levelezésének szűrésére alkalmas kulcsrakész, percek alatt beállítható megoldás.

A spamszűrő szolgáltatás már a "felhőben", az interneten megszünteti a spamet és a levelezésbiztonsági problémákat, így a saját postafiókokba és a levelezőkliensekhez már csak a jó levelek érkeznek meg.

  • Színvonalas spamszűrés piacvezető technológiákkal
  • Többrétegű vírusvédelem minden csatolmányra
  • Adathalászat szűrés percenkénti frissítéssel
  • Extra levéltároló biztosítja a folyamatos levelezést
  • Fix havi/éves díj, előre számítható költséget jelent
  • Karbantartást nem igényel és nem romolhat el
Spammentes övezet egy csapásra
Tekintse meg esettanulmányunkat az MPP MX spamszűrő szolgáltatás mindennapi használatáról: Branko esettanulmány

Az MPP MX spamszűrő szolgáltatás legjelentősebb előnye a kényelmes, színvonalas távoli spamszűrés: a spam (beállítástól függően) el sem jut az eredeti levelezőrendszerig. Így semmilyen szoftvert vagy hardvert nem kell telepíteni, nem kell karbantartani és frissíteni, és nincs, ami elromolhat.

Az MPP MX spamszűrő ráadásul egy plusz levéltárolót is biztosít, így ha a saját kiszolgáló internet kapcsolati gondok, hardver problémák vagy áramszünet miatt nem elérhető, az MPP MX szolgáltatás ideiglenesen és korlátlanul tárolja a beérkező leveleket. Így a levélfogadás folyamatos marad és nem kapnak hibaüzenetet a levélküldők, a saját kiszolgáló helyreállása esetén pedig az MPP MX szolgáltatás automatikusan kézbesít minden ideiglenesen átvett levelet.

A spamszűrő szolgáltatás működése

Az MPP MX spamszűrő szolgáltatás működése során az összes postafiók leveit a Mailspect kiszolgálói fogadják, hatékony SMTP tűzfalukkal védve a levelezést és az eredeti kiszolgálót az internet felől fenyegető botnetek és zombi számítógépek millióitól.

Az MPP MX spamszűrő szolgáltatás működése

Az MPP Core spamszűrő rendszer által biztosított hatékony hálózati védekezés a spamek számát megtizedeli, majd a fennmaradó levelek tartalomszűrésre kerülnek. A leveleket piacvezető vállalati spamszűrők és antivírusok vizsgálják át, külön kategóriákba sorolva az emaileket.

Végül a jó levelek (illetve igény szerint a különválasztott spamek és a hatástalanított vírusok) továbbításra kerülnek a postafiókokat tároló saját szerver felé, ahol további email szűrés nem szükséges. Az MPP MX használatához épp ezért semmit nem kell telepíteni a saját levelezőszerveren. A szolgáltatás teljes mértékben kivált minden korábbi spamszűrőt és email antivírust, sőt, ezek teljes kikapcsolását is javasoljuk, hogy ne okozzanak fennakadást.

A spamszűrés megbízhatóságát automatikus fehérlisták szavatolják, amelyek a kimenő levelek címzettjei és a jó feladók alapján az ügyfelek 90-95%-át fehérlistára tudják helyezni, így tőlük garantáltan a spamszűrés kockázata nélkül fogadható email.

Ügyfeleink a karanténba szűrt emailek helyett általában a kéretlen levelek azonnali visszautasítását használják, így az esetlegesen tévesen kiszűrt jó feladók azonnal tudomást szerezhetnek arról, hogy levelük nem ért célba, míg a karantén nem tellik meg feleslegesen levélszeméttel, így azt nem kell rendszeresen ellenőrizni sem.

Saját kiszolgálóra telepítené?
Az MPP MX spamszűrő szolgáltatást az MPP Core vállalati levelezésbiztonsági rendszer nyújtja, amit lehetőség szerint saját szerverekre is telepíthet.

Készen áll a továbblépésre?

100% zöld energia
Az MPP MX nagy rendelkezésre állású fürtözött rendszere 100% zöld energiával üzemel, így a szolgáltatás környezetbarát módon teljesen CO2 semleges.

Forduljon kollégáinkhoz és kérjen egyénileg összeállított árajánlatot! Szolgáltatásunk 30 napig ingyenes és elkötelezettség nélkül kipróbálható, így döntést ráér az eredmények alapján hozni.

Árajánlat Kapcsolatfelvétel

Az MPP levelezésbiztonsági rendszer a Cloudmark Authority és a Commtouch RPD
valós idejű spamszűrő és vírusvédelmi keresőmotorokat is alkalmazza.
Cloudmark, a világ legnagyobb spamszűrő hálózata Commtouch RPD, valós idejű spamszűrés és vírusvédelem