Áraink - Kérje egyéni árajánlatát!

Áraink

Az MPP nyújtotta spamszűrés és teljes körű levelezésbiztonság mindenki számára elérhető: a néhány fős vállalkozásoktól a több százezer felhasználót számláló internetszolgáltatókig több különböző és rendkívül versenyképes árazású megoldásunk közül választhat.

Az MPP Core szűrőrendszer licencelése
A plugin felépítésű szűrőrendszer modulonként licencelhető 1, 2 vagy 3 éves licencidőtartamra. A Mailspect által biztosított két alapmodul, az MPP Email Defense és az opcionális MPP Email Archive mellett vezető független gyártók megoldásai közül választhat: a világ legnagyobb spamszűrőjét alkotó Cloudmark Authority rendszer mellett a Commtouch RPD és a Mailshell SpamCompiler technológiák, valamint vezető vírusirtók is elérhetők.

Az MPP MX szolgáltatás díja
A fürtözött MPP kiszolgálókon futó, nagy rendelkezésre állású szűrőszolgáltatás az MPP Email Defense intelligens kapcsolatszűrése mellett a Cloudmark Auhtority, a SURBL és a ClamAV szűrőmotorokat együttesen alkalmazza a kompromisszumoktól mentes spamszűrésért és a teljes körű levelezésvédelemért. A szolgáltatás havi vagy éves díjon érhető el, darabszámtól függően 100-375 Ft/postafiók/hó árakon, minden esetben kedvezményes több éves előfizetési lehetőséggel.

Ingyenes próbaidőszak és terméktámogatás: minden leenedő ügyfelünk számára 30 napos próbaidőszakot biztosítunk, amíg az MPP Core szűrőrendszer és az MPP MX spamszűrő szolgáltatás korlátozások nélkül tesztelhető, és jövőbeni elkötelezettséget nem jelent. Minden Mailspect ügyfél ingyenes és teljes körű terméktámogatásban részesül, ami személyes, távirányítással történő, telefonos és emailes segítségnyújtást egyaránt tartalmaz. Opcionálisan 24/7-es magyar nyelvű terméktámogatást is biztosítunk.

Kérje személyre szóló MPP árajánlatát!

Kollégáink nagy szakértelemmel és sokéves tapasztalattal segítenek a megfelelő védelmi rendszer kiválasztásában és kialakításában, legyen szó spamszűrésről vagy vírusvédelemről. Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti szakértőnk tanácsát és személyre szabott árajánlatát.

Adatai és email címe nem kerül adatbázisba, és csak az árajánlatkérésével kapcsolatban küldünk levelet Önnek.

Árajánlatkérés tárgya
Egyéb:
Kérem, adja meg a további megoldandó feladatot vagy problémát!
A védelem működésének helye
*
*
*
A levelezőszerver részletei (lépje át, ha nem lényeges)
Postafiókok száma:
Kérem, adja meg, hogy hány postafiókot szeretne védeni!
Jelenlegi spamszűrő:
A munkaállomások és hálózati kiszolgálók adatai (lépje át, ha nem lényeges)
Munkaállomások száma:
Kiszolgálók száma:
Jelenlegi antivírus:
Jelenlegi kémprogram-eltávolító:
Kapcsolat
*Kapcsolattartó:
Cég vagy intézmény:
*Email cím:
Az árajánlatot erre a címre küldjük.
Telefonszám:
A telefonszámon, ha megadja, kollégánk további egyeztetésért keresheti.
További kérdés vagy megjegyzés
* a csillagal jelölt mezők megadása szükséges.
Az MPP levelezésbiztonsági rendszer a Cloudmark Authority és a Commtouch RPD
valós idejű spamszűrő és vírusvédelmi keresőmotorokat is alkalmazza.
Cloudmark, a világ legnagyobb spamszűrő hálózata Commtouch RPD, valós idejű spamszűrés és vírusvédelem